Ontspanning

Een stressvrije levensstijl begint met het ontspannen van lichaam en geest.

Ik leer u verschillende ontspanningstechnieken en/of geef u een stoel- of ontspanningsmassage of een Reikibehandeling om uw lichaam te ontspannen en te ontstressen. Verder geef ik tips en oefeningen voor een betere en rustigere slaap.

 

Ontspanningstechnieken

Heeft u chronische, mentale of emotionele spanningen, dan leer ik u hoe u die met eenvoudige oefeningen en technieken kunt minimaliseren en voorkomen.

 

Stoelmassage

Stoelmassage is in principe geschikt voor iedereen. Deze vorm van massage is toegankelijker dan de ontspanningsmassage, omdat die over de kleding heen gegeven kan worden. De stoelmassage is een eeuwenoude techniek die werkt met de principes van de Japanse drukpuntmassage Shiatsu.

 

Ontspanningsmassage

Met een ontspanningsmassage kan ik de alledaagse stress uit uw lichaam masseren. Een ontspanningsmassage duurt 45 tot 60 minuten en kan bij u thuis, op locatie of in mijn praktijk in Alkmaar worden gedaan.

Na de massage voelt uw lichaam en geest ontspannen aan en worden de afvalstoffen sneller uit uw lichaam afgevoerd.

 

Reikibehandeling

Een Reikibehandeling is rustgevend en ontspant uw lichaam en geest.

Ook bij Reikibehandelingen kunt u uw kleding aanhouden. Deze behandelingen kunnen ook thuis, op werk, op locaties en in mijn praktijk in Alkmaar worden gegeven. Meer informatie over mijn Reikibehandelingen vindt u onder Reiki.

Meer informatie over Reiki in het algemeen vindt u op www.reiki.nl.